Zdeněk Miler: Krtek v zimě – 5x puzzle aneb proč máme všichni krtečka rádi?!

09.01.2015 15:29

Nakladatelství Fragment na podzim 2014 připravilo v českém vydání knihu ´Krtek v zimě – 5x puzzle´, kterou poprvé vydalo v roce 2013 nakladatelství Edition Trötsch v Německu. 

 

 

Kniha plná veselých skládaček potěší všechny malé děti. Začala zima a Krtek si ji užívá plnými doušky. Lyžuje, sáňkuje a dokonce si ze sněhu postaví nového kamaráda. S ostatními zvířátky z lesa krásně ozdobí stromeček a oslaví Vánoce. Kniha obsahuje 5 skládaček s 24 dílky. (oficiální text)

 

Knížka sice určená jako vánoční dárek, přesto je však nadčasová, v překrásném bleděmodrém titulním obalu,  je doplněna básničkami  o zimě a o krtkovi,  který se probudil  do bílé zimy a medvědy poslal spát..   A tak můžeme básničky předčítat dětem a přitom jim pomáhat se sestavováním  puzzle.  Ta jsou však, počítejme s tím, že dílky -  puzzle přidělána vždy na pravou stranu knihy, takže po jejich odstranění či případně jejich ztrátě nezoufejme, dále  máme  knížku s původními obrázky krtečka – ať již na krtině, na saních, v posteli, na stráni i  u vánočního stromečku….

 

Kniha váží 900 gramů…!

Kniha obsahuje 5 skládaček s 24 dílky...

Ilustrátor: Zdeněk Miler

Text: Milena Fischerová

Rozměry v mm:  200 x 270

 

Počet stran: 12

Provedení: leporelo, omyvatelný obal i vnitřní stránky

Rok vydání: 2014

Číslo vydání:1

Věk: 3+  (obsahuje malé části, nebezpečí vdechnutí!))

Běžná cena: 399 Kč

Hodnocení: 90 %

 

Ing. Olga Koníčková (zdroj: tisková zpráva)

Foto: © Ing. Olga Koníčková, www.fragment.cz