World Of Beauty & Spa ´Jaro 2014´ aneb navštívíme 17. mezinárodní kosmetický veletrh v ČR?!

05.03.2014 10:41

PVA  LETŇANY – PRAHA 9
14. – 15. 3. 2014

I letos se můžeme opět těšit na již tradiční World Of Beauty & Spa , na jarní kosmetickou inspiraci pro krásu a pohodu, kterou určitě  najdeme  v pražských Letňanech! Ve dnech 14. a 15. března 2014 otvíráme svět krásy a pohody, kde očekáváme přes 20 tisíc návštěvníků.

 

kolik stovek vystavovatelů pro všechny, kteří chceme působit dobře nejen navenek, a také získat něco navíc pro svou duševní pohodu a vitalitu, nám připravilo nabídku toho nejlepšího  z nejnovějších trendů v oboru kosmetiky.

 

Look 2014 - inspirace, trendy a styly v líčení, účesech i v odívání

S nastupujícím jarem se necháme naladit jarními trendy v líčení, účesech i módě. Jak na to? Můžeme se po celý den svěřit připraveným rukám profesionálních kadeřníků či vizážistů, nebo  alespoň jejich modely, vytvořenými na podiu pro jedinečnost a kouzlo slavnostních příležitostí – plesů, návštěvy divadel, večírků, kabaretů a třeba i odpoledních setkání na oslavě narozenin, se můžeme inspirovat.

 

Nové téma ´Inspirace 2015´ jsme věnovali účesům z delších vlasů. Nebudeme ochuzeni ani o soutěže v nail artu, manikúře, prodlužování řas, špendlení modelů ani o losování řady hodnotných cen.

 

Péče o pleť, tělo, relaxace, zdravý životní styl a pohoda

  • V několika saloncích i na hlavním podiu probíhá kromě programu věnovanému metodám pro péči o příjemný a mladistvý vzhled také cyklus interaktivních přednášek o péči o nohy, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodách alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech.
  • Dozvíme se, jak a proč používat aromaterapii, kdy začíná být nezbytnou fyzioterapie, které masáže si  můžeme vyzkoušet a jak pomáhají, co je irisdiagnostika, jak pozitivně bychom měli svou duchovní sféru života a myšlení.
  • Můžeme si vyzkoušet nové metody a přípravky na vlastní kůži, či se necháme  hýčkat léčivými dotyky rukou kosmetiček či masérů.

V sobotu 15. 3. 2014 dostaneme jedinečnou příležitost absolvovat komplexní podiatrické vyšetření zdarma, jehož součástí bude poradenství a konzultace problémů.

 

Anti-aging péče

Hýbejme se, cvičme, nechme se masírovat, a jezme zdravě!

Platí nejen pro seniory!

Část doprovodného programu veletrhu věnujeme střední i starší generaci. Neměli bychom  si  nechat ujít páteční dopoledne  (14. 3. 2014) a další témata hlavního podia.

Jako příklad uvedeme jistě ožehavé téma ´Cvičení nohou pro starší generaci a seniory jako ideální prevence bolesti pohybového aparátu´, přednášku o životním stylu a lázeňství.

Obdobná témata budeme prezentovat i formou interaktivních přednášek a názorných ukázek předními odborníky v pátek  (14. 3. 2014) v salonku.

Uvádíme příklady:

´Aktivní pohyb v seniorském věku´

´Správná životospráva pro seniory´

´Masáže pro seniory´

´Esenciální oleje pro zdraví a krásu´

 

Přírodní péče v centru pozornosti

 

  • Máme-li zájem o přírodní styl a přírodní preparáty, najdeme jich řadu u stánků i v obsáhlé části programu veletrhu.
  • Můžeme si nabídnout např. GOLD COLLECTION, unikátní řadu přírodních preparátů s ušlechtilou září zlata a jantaru, kosmetiku PERFECTION – rituál krásy v souladu s přírodou.
  • Seznámíme se s dalšími možnostmi péče o pleť, které bychom neměly opomíjet,   jako jsou pleťové terapie na ekzematickou pokožku, tradiční receptury, využití černuchy seté, pískavice řecké seno, léčivé hlíny Ghassoul, esenciální oleje pro zdraví a krásu, míchání osobních terapeutických parfémů, poradenství v použití unikátní přírodní řady enzymatické regenerace.
  • Odborníci se návštěvníkům budou snažit odpovědět na otázku, jak si pomoci aromaterapií při zvládání stresu a řešení složitých emočních situací, například pomocí aromaterapie a éterických olejů. Nabídnou nám receptury na míchání éterických olejů podle terapeutických karet, míchání osobní terapeutické směsi i způsoby jejich použití Přírodní péči doplníme i péčí o ruce, manikúru a pedikúru.

Všem přišedším přejeme příjemný pobyt i počasí!

 

PVA - Expo Praha

Praha 9 - Letňany

Beranových 667

Vstupné: 130 Kč jednodenní

Studenti odborných škol s doprovodem a vybrané slevové kupony - sleva 50 %

Zlevněná: 90 Kč po registraci na www.facebook.com/KosmetickyVeletrh

Zdarma:  děti do 14 let a držitelé ZTP

 

e-mail: info @beautyexpo.cz

www.WorldOfBeauty.cz

https://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh

Ing. Olga Koníčková (z tiskové zprávy)

Foto: www.WorldOfBeauty.cz