Veletrh Pragointerier 2013

14.02.2013 08:45

Veletrh Pragointerier 2013

aneb

14. února na sv. Valentýna nejen svá srdce otvíráme!

 

Dnes na pražském Výstavišti v Holešovicích zahajujeme Mezinárodní veletrh bytového designu ´Pragointerier 2013´, který považujeme  za jednu z tradičních akcí nábytkářského oboru v České republice. Na výstavní ploše 9 120 metrů čtverečních se setkáme se 252 vystavovateli.

 

Veletrh Pragointerier 2013 nás ve dnech  14. - 17. února 2013  seznámí s nejnovějšími trendy moderního designu pro naše domovy. Můžeme vyhrát i luxusní vybavení našeho interiéru v celkové hodnotě 300 tisíc korun. U pokladny obdržíme jako dárek ´Průvodce veletrhem´. Vložený soutěžní anketní  lístek po jeho úplném vyplnění vhodíme do anketního boxu na INFO stánku, který najdeme  ve foyeru Průmyslového paláce. Jednu z otázek ankety směrujeme na odhad celkové návštěvnosti veletrhu. Nejpřesnější tipy vyhrávají!

 

„ Mezinárodní veletrh bytového designu na Výstavišti v pražských Holešovicích přichystal již tradičně pro své návštěvníky lákavou podívanou a skvělou možnost nákupu toho nejzajímavějšího, co v současné době odborníci na designový nábytek ve světě nabízejí. „Špičkoví bytoví architekti a designéři vám zdarma pomůžou vyřešit celkový design vašeho interiéru tak, aby byl příjemný nejen na pohled, ale i po stránce praktického využití,“ řekla nám Markéta Holatová, tisková mluvčí pořadatelské Incheby Praha.

 

Navštívíme i sekci ´Panelový dům a byt´, kde rekonstruujeme a revitalizujeme domy panelové.

 

Zvykli jsme si jako na samozřejmost, že můžeme si nakoupit hrníčky a misky na námi oblíbených ´Hrnčířských trzích, kde nás nedočkavě očekává se svými originálními výrobky  na osmdesát keramiků a výtvarníků.

 

V ´Salonu novinek a designu´   se jistě pokocháme pohledem na špičkové novinky a designové solitéry firmy s osvětlením. Uspořádali jsme pro  zajímavá svítidla a designové novinky  prestižní soutěž ´Top Light´. Umělci a výtvarníci se realizují v sekci Art.Eu.

 

  Opět můžeme konzultovat zdarma s profesionály z Cechu malířů a lakýrníků ČR, s nimiž poodhalíme všechny ´vychytávky´ z jejich oboru. Vůbec poprvé na veletrhu proběhne soutěž „Mladý malíř 2013“.

 

Neopomeneme si vyhradit trošku svého volného času a zvolíme si některé akce z doprovodného programu (přednášky, workshopy, architektonické poradenství).

 

A já tiše doufám, že nás před branami Výstaviště opět rozpálí ze zimního spánku svou exotickou hudbou dlouhovlasí hudebníci z dalekých krajů.

 

Organizátor:   INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

Otevírací hodiny veletrhu:

Čtvrtek – sobota: 14. - 16. 2.     10:00 - 18:00 hod.

Neděle:                  17. 2.              10.00 –16.00 hod.                      

Vstupné: 100,- Kč                

                200,- Kč rodinné (2 dospělí + 2 děti)                     

                  50,- Kč  zlevněné (děti do 15 let, studenti, senioři, ZTP,                   

                          slevové kupóny a internetová vstupenka)

Zdarma děti do 10 let, ZTP/P včetně 1 osoby doprovodu       

 

Incheba Praha

Areál Výstaviště 67

170 90 Praha 7 - Holešovice

tel.: +420 220 103 297

mobil: +420 724 035 472

www.incheba.c

           

Ing. Olga Koníčková

Foto: Incheba