Portia Da Costa: Hříšné tajnosti – Ovládnutá aneb musíme až do smrti pochybovat o vzájemné lásce!?

20.01.2015 14:30

Knihu ´Hříšné tajnosti – ovládnutá´  vydalo Nakladatelství Fragment jako 3.  část z této série pohádek  pro dospělé plných bouřlivých citů, erotiky a smyslnost, přičemž ´Ovládnuté´  předcházely první dva díly   ´Svedená´ a ´Nespoutaná´.

Lizzie a John si naplno užívají vášnivého, nespoutaného a pikantními praktikami kořeněného sexu. Život nemůže být krásnější a Johnův milionový majetek je jen sladkou třešničkou na dortu. Když se však na scéně objeví Johnova bývalá láska, do jejich bezstarostného vztahu se začne vkrádat nejistota. Skutečně John Lizzie miluje nebo si s ní jen plní své erotické představy a touhy? I když John požádá Lizzie o ruku, není jisté, komu ve skutečnosti patří jeho srdce. Lizzie prožívá peklo. Do Johna se zamilovala zcela nečekaně. Co když o svou lásku i zcela nečekaně přijde?

Nechte se svést Hříšnými tajnostmi...(oficiální text distributora)

 

Třetí díl z ´Hříšných tajností – Ovládnutá´ pokračuje v příběhu lásky dvou – svobodného lorda Jonathana  Llewellyna Wyngardeho Smitha a slečny Elisabeth Aitchisonové. Způsob, jakým se dozvídáme o lásce těch dvou, bude čtenářům opět hodně připomínat  světoznámý bestseller E. L. Jamesové  ze série tří  knih Padesát odstínů (´ Šedi´, ´Temnoty´ a ´Svobody´).  Bohužel u Padesáti odstínů s i musíme najíž čas na přečtení  tří  knih  v rozsahu cca 700 stránek, a na to nemusíme  vždy mít….        

V Hříšných tajnostech nechybí  sice ani sado-masochistické scény, ale  neustálé úvahy hrdinky o tom, zda její láska vydrží či nevydrží všechny osudové rány, které ji a jejího milého potkávají…jsou mnohdy už únavné jako v Padesáti odstínech…  

 

Závěrem

Pokud chceme ´Hříšné tajnosti´  si pořídit, i když je to spíše kniha  vhodná na dovolenou (jako z Červené knihovny) nepříliš kvalitního obsahu,  prošpikovaného erotickými fantaziemi obou protagonistů,  pak vězme, že Hříšné tajnosti aspoň  hříšně nezatíží  náš rozpočet, ani čas na čtení,  ani naše kabelky jako  neméně hříšné a  objemnější  bestsellery Padesáti odstínů.

 

Titul: Hříšné tajnosti – Ovládnutá

Originální titul:  The Accidental Bride

Autor: Portia Da Costa

Překladatelka:  Petruše Klůfová

Rozměry v mm:  115 x 183

Počet stran: 296

Provedení: brožovaná

Rok vydání: 2014

Číslo vydání: 1

Žánr:  Beletrie pro dospělé/Romány, povídky, novely/Romantika, erotika/

Pořadí v edici: 3

Věk: pro dospělé

Běžná cena:  229 Kč

www.fragment.cz

 

Knihu lze zakoupit i v elektronické verzi

www.alza.cz

 

 

Hodnocení:  50 %

Ing. Olga Koníčková