Oblékačky s nálepkami – žlutá aneb záleží jen na nás, jak si modelky oblékneme

29.03.2015 13:07

Holčičky POZOR!

Udělejme si doma svou módní přehlídku doma! Užijme si spoustu legrace! Vytvořme si nekonečné množství variant oblečení, kombinujme barvy i tvary a staňme se tou nejlepší návrhářkou! Co si obléknou naše modelky dnes? (oficiální text)

 

Dostala se nám do rukou útlá publikace ( Bystrá hlava/edice Zábavné hrátky s nálepkami/, původně vydaná v Belgii,  určená jako zábava pro malé slečny. Jsou to oblékačky  s nálepkami  -  žlutá.  Již dříve vyšly Oblékačky -  červená a Oblékačky – zábava pro parádnice.  

 

Modelek  je  na omyvatelném papíru celkem šest.

Princip je však trošku odlišný od  těch papírových vystřihovánek (viz foto vpravo),  známým nám dříve narozeným, kdy  jsme model/ky i jejich oblečení museli vystřihnout, poté  jsme oblečení různě aranžovali tak, že jsme je malými patkami,  které jsme předem ohnuli a připevnili na model/ku.  Trošku to byla  práce s nůžkami navíc.

 

Zatímco pokud jde o Oblékačky s nálepkami, tam nic nestřiháme, jen lepíme a odlepujeme stále dokola…až se nám výsledná modelka  konečně zalíbí…publikaci si můžeme rozstříhat na šest archů s modelkami a ty si rozložíme na stůl a lepíme na ně vybrané snímatelné nálepky  - kousky oblečení (kabelky, boty, šaty, sukně..) a proč si modelky  také předem nepojmenovat? Jsou tak kouzelné, že?!  

 

Ilustrátor/ka: Pulsar Estudio (Beehive Illustration)

Rozměry v mm:  210 x 297

Počet stran: 16

Provedení: brožovaná

Rok vydání: 2009/2015

Číslo vydání: 1

Věk: 5+

Vydavatel: Fragment, s. r. o.

Běžná cena: 129 Kč

 

 

 

Produkt není vhodný pro děti mladší 3 let, protože obsahuje malé části, kdy hrozí nebezpečí vdechnutí!

www.fragment.cz

 

Hodnocení: 80 %

 

Ing. Olga Koníčková (zdroj: tisková zpráva)

Foto: © Ing. Olga Koníčková, Fragment