Moje první leporelo – se zrcátkem aneb unikátní knížka pro rozvoj dítěte od 0+ měsíců

13.01.2015 14:51

Jedinečné černobílé leporelo s výraznými obrazci podporuje u nejmenších dětí rozvoj fantazie a správného vnímání již od prvních dní jejich života. ´Moje první leporelo´ poskytne vašemu dítěti zcela nový rozměr poznávání a učení se v období od narození do šesti měsíců (oficiální text).

 

Kouzelná to knížka, to ´Moje první leporelo´!  Knížku jsme určili dětem  od narození  a výše….  Poprvé leporelo  vydalo v roce 2011 nakladatelství pridd books, a to se zrcátkem. A proč se zrcátkem?!  Jen jedno zrcátko, a je to zrcátko zmenšovací,  jsme umístili doprostřed  12 stránkového leporela tak, aby  dítko  vidělo celý svůj miminkovský obličejíček.  

 

Všichni víme dobře, že musíme při výchově a péči o své dítě poskytnout mu také dostatek podnětů, aby nám zdárně prospívalo. Nejlepší formou je výchova hrou.  Ale leporelo? Pro tak malé dítě? Jak je uchopí, nebo spíše bude leporelo stále se válet na podlaze…No, spíše bychom to na www.www-kulturaok-eu.cz doporučili těm větším dětem, např. od jednoho roku…ve věku batolecím, kdy leporelo s výrazně kontrastními barvami a tvary, které vybrali odborníci, aby se rozvíjela  koordinace zraku a hmatu dětského čtenáře,   již  budou moci uchopit do ručky, případně bezpečně s ním  třísknout o zem…když se tak rády navztekají …

 

Rozměry v mm:   180x180

Počet stran: 12

Provedení: leporelo

Rok vydání: 2013

Číslo vydání:1

Věk: 0+

Běžná cena: 149 Kč

www.fragment.cz

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FfGIZkyFOYw

Hodnocení:  80 %

Ing. Olga Koníčková (zdroj: tisková zpráva)

Foto: © Ing. Olga Koníčková