Kateřina Petrusová: ´Zakázaná přitažlivost´aneb jak ji zakázat můžeme?!

03.03.2014 11:00

Praha  -  3. 3. 2014

LUXOR  - křest 6. 3. 2014 (17.00 hodin)

 

Nakladateství Fragment nás opět obšťastní tento týden novou knihou, tentokrát novým románem, spíše romancí Kateřiny Petrusové. A my, čtenářky všech věkových kategorií, se můžeme opravdu těšit – nebudeme postrádat notnou dávku romantiky, vzrušující zápletku a především ´exkurzi´ do myšlenek obou hlavních hrdinů. A to vše  s typickým humorem autorky. Titul ´Zakázaná přitažlivost´ se objevní na knižních pultech vyjde již 5. března 2014!

 

Slavnostní křest knihy „Zakázaná přitažlivost“ se uskuteční 6. března 2014 od 17 hodin v Paláci knih Luxor za účasti autorky Kateřiny Petrusové (*1982) a hosta - redaktorky a tanečnice ze Star Dance Evy Krejčířové.

 

Troška historie neuškodí

  • Novým titulem ´Zakázaná přitažlivost´ volně navazujeme na předchozí knihy ´Nebezpečná láska´ a ´Nepřítel mého nepřítele´. Děj se opět odehrává v Americe a několika pasážemi odkazuje na přechozí příběhy. Mafiánské prostředí je však jen okrajově zmíněno, nově se totiž pozornost plně obrací na rodinu amerického senátora a nebezpečnou situaci, do které se dostala jeho dcera Emily.  

 

  • „Ačkoliv samotní bratři Bavettovi z Nebezpečné lásky a Nepřítele mého nepřítele byli jen dva, nakonec se ukázalo, že i jejich kolega se může dostat do nečekané a nezvyklé situace. Název Zakázaná přitažlivost napovídá, o co v příběhu půjde“ řeklá o knize autorka. Jedná se o 3. knihu ze série Bavettovi, jejíž jednotlivé díly na sebe volně navazují.

  • Spojujícím článkem s předchozími knihami je drsný a nepřístupný bodyguard Henry, který svou práci bere opravdu vážně a nic ho nedokáže vykolejit. Mladá, tvrdohlavá a rozmazlená dcera senátora ale není typ klienta, na které by byl Henry zvyklý. Podaří se jim najít společnou řeč alespoň ve chvíli, kdy jde o Emilyino bezpečí?

 

Autorka Kateřina Petrusová od začátku sklízí nadšené ohlasy od čtenářů, nehledě na věk. Není divu. Do českých vod přinesla osvěžující, humorem kypící detektivně-romantický příběh. Její knihy poznáte snadno. Jsou vtipné, plné nadsázky a zároveň se nebojí trochu si ušpinit ruce mafiánskými praktikami.“ (Kristýna Pekárková, blogteam Neoluxor)

 

Anotace

Senátorova dcera Emily má po krk života ve skleníku a potají odjede do New Yorku. Záhy je však vypátrána a musí se rozhodnout: buď se vrátí domů, nebo zůstane, ale pod stálou ochranou nepřístupného bodyguarda Henryho Trovata. Emily je rozhodnutá Henryho přesvědčit, aby ji nechal být, vše jim však začnou komplikovat city a především děsivý vánoční dárek, který jí pošle neznámý šílenec.

 

Překoná láska tak odlišných lidí věkový a společenský rozdíl, nebezpečí, které Emily hrozí, a především Henryho zločineckou minulost?

 

 

O Nakladatelství Fragment

Nakladatelství Fragment vzniklo v roce 1991 pod názvem Jan Eisler – Fragment a od května 2007 funguje jako Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o. V současnosti patří k deseti největším nakladatelům v České republice v počtu vydaných titulů s ročním obratem přesahujícím 120 mil. Kč. Od svého vzniku vydalo více než 2450 různých publikací, jejichž prodej přesáhl 23 mil. kusů výtisků. V roce 2013 Nakladatelství Fragment vydalo 211 knižních novinek a podobně tomu bude i v roce následujícím. Nakladatelství Fragment se daří s úspěchem pronikat i na zahraniční trhy. Do konce roku 2013 bylo uskutečněno celkem 477 prodejů původních projektů do zahraničí. V roce 2005 byla založena pobočka Vydavateľstvo Fragment, s.r.o., se sídlem v Bratislavě. V roce 2013 představil stále rostoucí slovenský Fragment 114 knižních novinek.

 

 

Autorka: Kateřina Petrusová

Nakladatelství: Fragment

Vazba: vázaná

Počet stran:  304

Cena:  299 Kč

 

Nakladatelství FRAGMENT, s.r.o.                                                                            

Pujmanové 1221/4, 140 00 Praha 4

tel.: 241 004 033

www.fragment.cz

 

Ing. Olga Koníčková (zdroj: tisková zpráva)

Foto: Fragment