2. Art Brunch v Galerii Kvalitář aneb když sympatičtí umělci vytvoří sympatické artefakty

25.01.2015 18:22

Galerie Kvalitář  - Praha
25. 1. 2015

 

 

Neočekávaně jsme dostali pozvání na  nedělní 2. Art Brunch v Galerii Kvalitář, které nás na www.www-kulturaok-eu.cz potěšilo velmi:    

Pokud rádi snoubíte jídlo a umění a naposledy jste neměli možnost přijít, přijměte naše pozvání na druhý Art Brunch s Janem Kováříkem a Jaroslavou Kadlecovou, který se koná v neděli, 25. ledna od 11:00 do 14:00 hod. V jeho průběhu se uskuteční komentované prohlídky jejich společné výstavy JK 2x. Výstava končí následující týden, v pátek 30. ledna 2015.“ (oficiální e-mail)

 

A jak říkáme, zvědavost nám nedala spát, a tak jsme přišli, a zjistili jsme, že atmosféra je úplně jiná než na vernisáži…méně hektická….scházeli se a přicházeli zejména známí  a ctitelé Galerie Kvalitář.

 

 

 

 

 

 

 

 

Po kávě, hektolitrech horkého čaje a borůvkovém koláči MgA. Jana Bernartová vyzvala oba sympatické umělce, Jaroslavu Kadlecovou a Jana Kováříka, aby nám opět něco řekli o svých dílech právě vystavených v Galerii Kvalitář, protože ne všichni zúčastnění 2. Art Brunche byli na vernisáži… a vůbec to nevadilo, že mnozí z nás vidíme výstavu znovu.  Vystavené artefakty jsou totiž natolik  originální, že navodily  v Galerii Kvalitář zcela  neopakovatelnou atmosféru, kterou si budeme připomínat  jistě stále….nebo alespoň trošku dlouho…děkujeme organizátorům vskutku povedené výstavy touto cestou…

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení: 99 %

Ing. Olga Koníčková

Foto: © Ing. Olga Koníčková

 

Více zde: https://www.www-kulturaok-eu.cz/news/jk-2x-jaroslava-kadlecova-jan-kovarik-aneb-kdyz-zapusobi-emotivni-sila-hapticnosti/