WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2015 aneb jarní příležitost pro všechny milovníky krásy a pohody

08.03.2015 13:54

PVA  EXPO Praha Letňany

13. – 14. 3. 2015

 

S jarem se začíná příroda probouzet z letargie a znovu ožívají barvy a tvary. Stejně nedočkavě vyhlížíme jarní změny a odvážnější trendy kolem sebe, v módě, líčení i účesech.  Po zimě přichází čas jarní úpravy vzhledu, ať již omlazení či ozdravení pleti, novou barvu i střih vlasů, novou úpravu nehtů, nebo zbrusu nový image.

 

Ať už jde o detaily či celkový image, atraktivitu či duševní pohodu, pro dokonalou inspiraci nezapomeňme přijít v pátek a v sobotu 13. a 14. března 2015 na 19. mezinárodní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA do pražských Letňan.


 

 

 

Uvidíme i vyzkoušíme přípravky a metody na více než 300  výstavních stánků, kde se budou návštěvníkům po 2 dny věnovat odborníci,  ochotní poradit ve výběru i zodpovědět dotazy.

 

 

Vystavovatelé  nachystali nepřeberné řady pěstící i dekorativní kosmetiky, přípravky a metody pro péči o pleť i formování postavy, nabídky produktů pro péči o nehty, ruce i nohy.  Na řadě stánků, na podiu i v odborných saloncích si budeme moci  prohlédnout, a často i vyzkoušet, nejnovější metody v kosmetickém oboru, které  věnujeme nejen atraktivnímu vzhledu, ale ve stále větší míře pěstění vnitřní krásy, pohody a duševního zdraví.


 

 

 

 

 

Příroda nade vše

Nejúčinnější přípravky na bázi nejnovějších vědeckých poznatků jsou spojujeme nedílně  s tradiční sílou přírody i léčivými dotyky kosmetiček, fyzioterapeutů, masérů, aromaterapeutů a dalších odborníků a společně tvoří příjemnou harmonii pro pěstění tělesné i duševní krásy a pohody. Nebudou chybět špičkové novinky světových značek ani séra a olejíčky té nejvyšší kvality české i zahraniční provenience s řadou exotických vůní, nové aromaterapeutické, masážní a fyzioterapeutické postupy i další alternativní postupy prevence proti civilizačním chorobám.


Najdeme si tam práci?

Veletrh připravil  širokou škálou nabídky a inspirace, kdy bychom se mohli uplatnit ve službách věnujících se kosmetické péči i péči o tělo, včetně školení a rekvalifikačních kurzů.

 

 

´Viva la Frida´

Na hlavním podiu budou kromě trendů dominovat soutěže. Atraktivní týmová soutěž špičkového vizážisty Pavla Bauera bude tentokrát na téma ´Viva la Frida´, inspirovaného obrazy ve formě autoportrétů jedné z nejznámějších malířek kořenů mexických i evropských s velice pohnutým osudem  i svérázným postojem k životu -  Fridy Kahlo.


Pavel Bauer se svými hosty – kadeřnicemi Gabrielou Revellese i Romanou Topinkovou - předvedou spolu s návrháři několik kreativních variací modelů na téma soutěže.

Odlehčením přísnosti tématu týmové práce bude soutěž ve foto- makeupu Štěpánky Podroužkové na téma ´Street fashion´ doprovázená také módní přehlídkou. 

 

Další soutěže  věnujeme prodlužování a zahušťování řas, nailartu – jak salonnímu na téma ´street art´, tak i klasickému včetně 3D na téma ´Flamenco´, nebude chybět soutěž v manikúře.

 

 

Kadeřnická inspirace pro 2016

 Jarní výzvou bude i přehlídka krásných vypracovaných těl žen i mužů v soutěži v naturálním fitness. A samozřejmě chybět nebude předvedení soutěžního tématu pro kadeřnickou ´Inspiraci 2016´. Několik kadeřnických vystoupení i dalších módních a návrhářských show doplní módnípřehlídka FASHION ISLAND.

 

Finalistky České Miss 2015 představí část kolekce plavek a prádla butiku Fashion Island pro letošní jaro a léto. Přijďte se podívat a podpořit svou favoritku na Českou Miss 2015 (foto Navara).

 

 

 

 

 

Těšíme se na viděnou a přejeme příjemný pobyt na veletrhu

Tým veletrhu WORLD OF BEAUT Y& SPA

Hodnocení: 80 %

 

Ing. Olga Koníčková (zdroj: tisková zpráva)

Foto: © Ing. Olga Koníčková (ilustrační z World of Beauty& Spa podzim 2014 – PVA Letňany)