24. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2017 PODZIM aneb jedním z ´hitů´ bude opět přírodní péče

28.08.2017 10:34

PVA EXPO PRAHA – LETŇANY
8. - 9. 9. 2017

 

 

Zveme vás všechny, kteří se zajímají o kosmetické novinky i tradiční výrobky, které představí na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA 2017 PODZIM  téměř 350 vystavovatelů.  Firmy opět zastupují několik set známých a prestižních značek profesionální kosmetiky s přípravky pro wellness, spa a lázeňskou a hotelovou péči i výrobky pro finální spotřebitele. Přibyly především takové firmy, které předvádějí své produkty pro přírodní péči a bioprodukty.

 

 

Anti-aging péče, péče o ruce a nohy, masáže, relaxace, regenerace


V několika saloncích i na hlavním pódiu bude probíhat program věnovaný zkrášlujícím metodám a anti-aging péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech.  Najdeme zde nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy a poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl.

 

 

Program bude věnován i dalším ´beauty´ oborům, které se zabývají péčí o vlasy, ruce, nehty i nohy (největší oborová sdružení, jako Unie kosmetiček, Česká podiatrická společnost, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Asociace saunerů, sdružení pro kosmetiku ´PROKOS´ a řada dalších specialistů, odborných časopisů i dalších médií).

 

 

 

 

 

 

 

Trendy v líčení, účesech, odívání – look 2017/2018
Nejznámější kosmetické značky a trendy budou předvedeny již tradičně v podání předních vizážistů – Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové, na pódiu završí úspěšné kadeřnické show tým Honzy Hlaváčka a Martina Loužeckého, Romana Topinková, Honza Špilar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nebudou chybět mladí designéři či škola indického tance (v sobotu 9. 9. 2017 – 12.00 a 13.00 hodin – Om Dance Academy- hlavní pódium/.

 

 

 

 

 

Zhlédneme i módní přehlídky v podání nejkrásnějších dívek - miss  České republiky v čele s českou miss World Lucií Kovandovou a českou miss 2014 Gabrielou Frankovou a dalších známých tváří showbyznysu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

 

Soutěže veletrhu i soutěžní novinky
K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní soutěžní klání. Na hlavním pódiu se bude konat Mistrovství České republiky v make-upu, s nádechem tajemna a svůdnosti, pořádané Pavlem Bauerem na téma ´Blue Dahlia´. Na pódiu se utká 7 kosmetiček a vizážistek, jež se v Praze kvalifikovaly ze soutěže Unie kosmetiček.  Vítězka soutěžního klání se zúčastní soutěže na Mezinárodním mistrovství v Düsseldorfu.

 

hlavní pódium, pátek 8. 9. 2017/ 14.00 hodin – Anna Menzelová z Unie kosmetiček - kosmetický kongres

hlavní pódium, pátek 8. 9. 2017/ 15.30 hodin - vyhlásíme výsledky Mistrovství světa ČR v make-upu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro kosmetičky a vizážistky je přichystána nová atraktivní soutěž ´Face Airbrush Make-up Open´.

Soutěž v prodlužování řas Design Look Lashes bude tentokrát na téma ´Egypt-Kleopatra´.

 

Pro šikovné kadeřníky – vybrané finalisty – jsme opět vyhlásili soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2018, která je tentokrát zaměřena na odbornost – kvalitu střihu a barvu.

 

Tradiční podívanou pro ženy i muže bude soutěž v naturálním fitness, pro nehtové designérky je připraveno každoroční Mistrovství ČR v nail designu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novinkou ve veletržních soutěžích rovněž je mezinárodní soutěž designérů Fashion Games, stejně jako 1. ročník soutěže pro zručné pedikérky ´International Beauty Foot Cup Czech´

  • hlavní pódium: sobota 9. 9. 2017
  • 10.00 hodin – zahájíme soutěž
  • 12.55 hodin – vyhlásíme vítěze soutěže 

 

Vynikající a kvalitní přípravky a kosmetické přístroje jako každoročně odměníme v soutěži produktů mimořádné kvality BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

 

 

Nabídku široké palety zážitků ze světa krásy, módy a životního stylu zpříjemníme nezapomenutelnou atmosférou veletrhu i nabídkou mnohých zkrášlovacích služeb zdarma či za velice příznivé ceny.

 

 

 

Další zážitky nám jistě přinesou i souběžně konající se akce:

veletrh dekorací FOR DEKOR & HOME (7. – 9. 9. 2017)

veletrh Sběratel, Minerály a drahé kameny

Bijou Expo (8. – 9. 9. 2017)

 

Praha 9  - Letňany

Beranových 667

Vstupné: 130 Kč /den

Děti do 14 let a držitelé ZTP: zdarma

 

Pro děti návštěvnic a návštěvníků je v areálu PVA Letňany k dispozici dětský koutek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hodnocení:  100 %

Ing. Olga Koníčková (zdroj: tisková zpráva)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilustrační foto z veletrhu Beauty Jaro 2017: © Ing. Olga Koníčková

 

www.WorldOfBeauty.cz

www.BeautyExpo.cz

www.KosmetickyVeletrh.cz
 

Facebook: www.FaceBook.com/KosmetickyVeletrh

www.Yasminka.cz

www.refectocil.cz

www.natural-sport.cz

www.podiatrie.cz

www.zdenekhajny.com

www.aromaterapie.cz

www.aromaspol.cz